Open dag bij Mr. Sammi!

Zaterdag 19 maart 2022
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Altijd al willen weten hoe het bij Mr. Sammi eraan toe gaat?
Neem een kijkje achter de schermen! Tijdens de open dag van Mr. Sammi maak je jouw eigen cocktail, proef je de lekkerste hapjes en ervaar je de echte Mr. Sammi sfeer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Events, Food, Cocktails en gezelligheid? Dan is de open dag van Mr. Sammi zeker iets voor jou!

Je kunt vanaf 15 jaar al een kijkje komen nemen, maar ook als je ouder bent en al wat ervaring hebt dan is de open dag zeker de moeite waard. Zelfs de ervaren horecabeesten zijn welkom! We geven namelijk graag een beeld van de werkzaamheden en werksfeer bij Mr. Sammi, waar iedereen met de juiste instelling welkom is om in te stromen op zijn of haar niveau.

Tijdens de ongeveer 1,5u durende rondleiding geven wij jou een kijkje in de keuken, maak je jouw eigen pok√© bowl, ervaar je de werkzaamheden van de bediening, voel je je een echte cocktailshaker achter de bar en voorzien wij jou van interessante informatie over het werken bij Mr. Sammi. 

Bevalt het wat je ziet en doet? Dan staat Sophie voor jou klaar en start bij het gezellige team van Mr.Sammi! Toch niet helemaal jouw ding? No Worries, dan hopen we dat je een leerzame dag hebt gehad. 

Ben jij nieuwsgierig? Meld je aan via ons reserveringssysteem rechtsonder en kies het ticket “Open Dag”!