diner vanaf 17.00u

menu

starters

mains

Side dishes

  • Brood & Dip

    Tomatentapenade | Basilicum-pesto | AЇoli | 6,75

  • Frites

    Parmezaan | Truffelmayonaise | 4,95

  • Frites

    Zoete aardappel frites | Vegan Kerriemayonaise | 5,50

  • Frites

    Naturel | 3,95

  • Side Salad

    Gemengde groene salade | 4,95

Sweets

  • Kaas

    Vier verschillende kazen | Portsiroop | Fruitcompote | Notenbrood | 14,95

  • dessert van chef's menu

    À la carte portie van het menu | 9,95

  • crème brûlée van kardemom

    Roomijs van Bastogne | Bastogne-crumble | 9,50

  • Limoncello scroppino

    Citroensorbet | Prosecco | Limoncello | 8,50

  • Cheesecake van hazelnoot vegan

    Sorbet van Haribo-banaantjes | Pure Chocoladecrumble | 10,50

  • Bonbons

    Selectie van vier bonbons van ''Chocolaterie Albèrt'' | 5,95

After dinner cocktails