diner vanaf 17.00u
menu
-
Wij hebben een dagelijks wisselend menu
Vraag aan onze medewerkers wat het menu vandaag is.
-
menu prijs
2-gangen menu €34,95
3-gangen menu €39,95
4-gangen menu €49,95 -
Voorgerecht
Rilette van kabeljauwBavarois van Tuinkruiden | Spongecake van Wortel | Crème van Wortel
-
tussengerecht
BouillabaisseRouille | Mosselen | Rivierkreeft
-
Hoofdgerecht
maishoenderSaus van Eekhoorntjesbrood | Rode kool | Knolselderijcrème | Seizoengroenten
-
dessert
witte chocoladeBavarois van gekarameliseerde Witte Chocolade | Verveine-gelei | Cremeux van Baileys | Pistache-crumble
classic starters
-
oesters per 2/6 8,50 / 22,95
Creuses nr. 3 | Rode wijnazijn met Sjalot | Shisovinaigrette | Citrus
-
Bisque de homard 11,50
Kreeftensoep | Rivierkreeft | Zeekraal | Tomaat
-
Steak Tartaar, 100 gram rauw 14,95
Toast Brioche | Ansjoviscrème | Gepocheerd ei | Parmezaan
-
poké bowl 12,50
Sushirijst | Wakame | Zoetzure ui en komkommer | Wortel | Sojabonen | Spicy mango | Mayo | Koriander (optioneel)
Keuze uit: Rode biet | Tonijn +2,25 | Kippendij +1,45
starters
-
soep van het seizoen 8,50
Wisselende soep | Vraag ons personeel
-
paté van hert 14,25
Rode bietengel | Zoetzure Bospeen & Paddenstoel | Notenmelange | Brioche
-
Gemarineerde zalm 14,95
Cremeux van Gele curry | Rode peper | Chutney van Rode ui
-
ceviche van pompoen Vegan 12,95
Five-spices quinoa | Pompoen in Tiger milk | Koriandercrème | Furikake | Kruidenolie
-
Voorgerecht van Chef's menu 13,95
À la carte portie van het voorgerecht
-
Tussengerecht van Chef's menu 12,50
À la carte portie van het tussengerecht
-
Dashi Ponzu oester 1 st. 5,75
Vinaigrette van Dashi en Ponzu | Wakameschuim | Bos-uien | Furikake
classic mains
-
Truffelpasta vega 19,95
Linguine | Paddenstoel | Courgette | Tomaat | Pijnboompit | Parmezaan
(Pasta is glutenvrij te bestellen) -
steak tartaar 200 gram 24,95
Getoaste brioche | Ansjoviscrème | Gepocheerd ei | Parmezaan | Rucola
-
Ossenhaas 35,95
Paddenstoelenrisotto | Sherry vinaigrette met spekjes | Seizoensgroenten
(Extra gorgonzola 4,50) -
Lobster half (200-250g.) 37,95
Kreeftensaus | Zeekraal | Tomaat | Mosselen | Venkel
(Aanvullen tot hele kreeft a 25,-) -
ibericoburger 200 gram 19,50
Brioche bol | Truffelcrème | Tomatensalsa | Noten
-
Veganburger vegan 19,95
Meerganen bol | Venkel burger | Avocado mash | Cassave | Little gem | Vegan Kerrie-mayonaise
mains
-
Texas Style Brisket 29,50
BBQ-Koffie marinade | Rösti | Pompoen
-
Catch of the day 26,50
Dagvanst met bijpassende saus & garnituren
-
avocado vegan 19,75
Paddenstoel | Quinoa | Tempura avocado | Kruiden vinaigrette | Gepofte wilde rijst | Little gem
-
hoofdgerecht van chef's menu 24,50
À la carte portie van het hoofdgerecht
-
Dry aged rib eye 49,50
Bonemarrow | Groenten | Frites | Bearnaisesaus
Onze Dry aged Ribeye wordt 8 weken met zorg gerijpt.
Vraag ons personeel naar de beschikbaarheid.
Side dishes
-
Frites 3,50
Naturel
-
Frites 3,95
Parmezaan | Dragon | Truffelmayonaise
-
Frites 4,95
Zoete aardappelfrites | Vegan Kerriemayonaise
-
Side Salad 4,50
Gemengde groene salade
-
Brood & Dip 6,50
Tomatentapenade, basilicumpesto, aïoli
Sweets
-
crème brûlée 9,25
Hazelnoot crumble | Roomijs van honing en pecannoten
-
dessert van chef's menu 9,50
À la carte protie van het menu
-
mr. Sammi cheesecake vegan mogelijk 9,75
Pure chocoladerumble, chocolade sorbetijs, ananascompote
-
Limoncello sgroppino 7,95
Citroensorbet | Prosecco | Limoncello
-
Kaas 14,95
Vier verschillende kazen | Portsiroop | Fruitcompte | Notenbrood
-
Bonbons 5,50
Selectie van vier bonbons van "De Pastorie"
After dinner cocktails
-
Espresso martini 11,50
-
white russian 11,25
-
brandy alexander 11,50