Eci Cultuurfabriek

Combineer een Bezoek aan Mr. Sammi met de ECI Cultuurfabriek

Bij Mr. Sammi nodigen we je graag uit om te genieten van een culinaire beleving, deze beleving kun je eventueel combineren met een uitstapje naar de nabijgelegen ECI Cultuurfabriek. Deze unieke culturele hotspot biedt een scala aan activiteiten en belevingen die je dag compleet maken.

Wat is er te doen bij de ECI Cultuurfabriek?

  1. Theater en Voorstellingen: Laat je verrassen door een breed scala aan theatervoorstellingen, van meeslepende toneelstukken en cabaret tot inspirerende dansvoorstellingen. Elk bezoek aan het theater belooft een avond vol emotie en entertainment.

  2. Concerten en Muziek: Voor de muziekliefhebbers is de ECI Cultuurfabriek een ware schatkamer. Geniet van live optredens van diverse artiesten en bands, variƫrend van klassieke concerten tot moderne pop en alles daartussenin.

  3. Films en Documentaires: In de filmzaal van de ECI Cultuurfabriek worden regelmatig kwaliteitsfilms en intrigerende documentaires vertoond. Ideaal voor een ontspannende middag of avond.

  4. Kunstexposities: Verken de inspirerende kunstgalerijen met tentoonstellingen van zowel lokale als internationale kunstenaars. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de getoonde kunstwerken.

Kijk op de website van de ECI Cultuurfabriek voor het programma