Reserveren

Reserveer op tijd een tafeltje voor lunch of diner bij Mr. Sammi! 

Om zeker te zijn van een plekje, raden we je aan om te reserveren. Dit kan het makkelijkste via ons online reserveringssysteem, hier zie je meteen welke tijden nog beschikbaar zijn.  Het is helaas niet mogelijk om via social media te reserveren.

Groepen

Grote(re) gezelschappen zijn van harte welkom bij Mr.Sammi. Om alles smooth te laten verlopen, hanteren we voor gezelschappen vanaf 12 personen andere voorwaarden en een andere kaart of doen we een menuvoorstel. Wil je meer info over lunchen of dineren met een groep stuur dan een mail info@mr-sammi.nl. Ben je met een grote groep en heb je iets te vieren, of heb je een zakelijke bijeenkomst en wil je dit graag in een afgesloten ruimte organiseren? Vul dan het aanvraagformulier voor evenementen in.

Kan ik ook gewoon bij Mr. Sammi langskomen, zonder te reserveren?

We raden je aan om te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen. Maar uiteraard ben je ook zonder reservering van harte welkom. Mochten we niet meteen een tafel vrij hebben, kun je altijd genieten van een drankje aan de bar totdat er een plekje vrij komt. 

Kan ik ook gewoon bij Mr.Sammi langskomen voor een drankje?

Je bent van harte welkom voor een drankje aan onze bar. De bartenders staan met veel plezier klaar om een heerlijke cocktail of een ander drankje voor je te maken. Daarnaast heeft de keuken heerlijke barbites die perfect passen bij een heerlijk fris drankje. Er is voldoende plek om met een groep vrienden of collega’s te komen borrelen. We adviseren je dan wel om van tevoren te reserveren via deze link of door te bellen