Lunch tot 16.00u

Chefs menu

classic Lunch starters

  • oesters de lekkerste uit normandië

    Creuses nr. 3 | Rode wijnazijn & sjalot | Shisovinaigrette | Citrus | 2 st. 8,50 | 6 st. 22,95

  • Steak Tartaar rauw "chef's special"

    100 gram | Toast Brioche | Ansjoviscrème | Zacht eitje met een Krokante Korst | Parmezaanse Kaas | Rucola | 14,95

guilty pleasure

  • american pancakes

    3 Sweet American Pancakes | Vers fruit | Agavesiroop | 12,50

soups

  • soep van het seizoen

    Wisselende soep van het seizoen | 8,50

  • Bisque de homard onze klassieker

    Kreeftensoep | Rivierkreeft | Zeekraal | Tomaat | Crispy Crostini | 11,95

sandwiches

Poké bowls

  • Tonijn

    Sushirijst | Zeewiersalade | Zoetzure ui en Komkommer | Knapperige Groenten | Sojabonen | Spicy mango-mayonaise | (Optie) Koriander | 16,75

  • Kip

    Sushirijst | Zeewiersalade | Zoetzure ui en Komkommer | Knapperige Groenten | Sojabonen | Spicy mango-mayonaise | (Optie) Koriander | 14,95

  • Rode biet

    Sushirijst | Zeewiersalade | Zoetzure ui en Komkommer | Knapperige Groenten | Sojabonen | Spicy mango-mayonaise | (Optie) Koriander | 13,75

Salads

  • Caesar

    Kippendij | Bacon | Zacht gekookt Eitje | Ansjovisdressing | Croutons | Parmezaanse Kaas | 16,50

  • Gerookte zalm

    Knapperige Kruidensalade | Shishovinaigrette | Croutons | Granaatappel | 18,50

  • bloedworst

    Gebakken Bloedworst | Witlof | Appel | Nootjes | Paddenstoelen | Stroopsiroop | 15,75

classic main

  • Ravioli van Paddenstoelen vega

    Pompoenchutney | Schuim van Parmezaanse Kaas en Truffel | Pompoenpitten | Rucola | 21,50

  • kabeljauw

    Zuurkool | Aardappelrösti | Seizoensgroenten | Beurre Blanc met Hollandse Garnaaltjes en Hazelnoot | 27,75

  • kreeftenrisotto seafood lover

    Kreeftensaus | Zeekraal | Tomaat | Mosselen | Venkel
    (Aanvullen tot hele kreeft a 25,-)

  • steak tartaar rauw "chef's special"

    200 gram | Toast Brioche | Ansjoviscrème | Zacht eitje met een Krokante Korst | Parmezaanse Kaas | Rucola | 24,95

  • iberico burger "chef's iberico burger"

    200 gram | Brioche Bun | Truffelcrème | Duxelles van Paddenstoelen | Ibericoham | Parmezaanse Kaas | Rucola | 21,50

  • Ossenhaas "onze klassieker"

    Pompoenchutney | Seizoensgroenten | Rode Portsaus | Bundelzwammen | 37,50

Side dishes

  • Brood & Dip

    Tomatentapenade | Basilicum-pesto | AЇoli | 6,75

  • Frites

    Parmezaan | Truffelmayonaise | 4,95

  • Frites

    Zoete aardappel frites | Vegan Kerriemayonaise | 5,50

  • Frites

    Naturel | 3,95

  • Side Salad

    Gemengde groene salade | 4,95

sweets

  • Kaas

    Vier verschillende kazen | Portsiroop | Fruitcompote | Notenbrood | 14,95

  • dessert van chef's menu

    À la carte portie van het menu | 9,95

  • crème brûlée van kardemom

    Roomijs van Bastogne | Bastogne-crumble | 9,50

  • Limoncello scroppino

    Citroensorbet | Prosecco | Limoncello | 8,50

  • Cheesecake van hazelnoot vegan

    Sorbet van Haribo-banaantjes | Pure Chocoladecrumble | 10,50

  • Bonbons

    Selectie van vier bonbons van ''Chocolaterie Albèrt'' | 5,95

after dinner cocktails