Mr. Sammi cocktails roermond

Ken je Mr. Sammi al? Het is dé uitgelezen plek voor overheerlijke cocktails in Roermond. Maar dat niet alleen. Vanaf 11.30u schuif je hier aan voor een overheerlijke espresso van Mr. Sammi’s bistro blend en een lekker uitgebreide lunch. Natuurlijk mag je ’s middags ook komen genieten van een heerlijke cappuccino of tegen de avond jezelf komen verwennen met een te gek diner.  

Bij Mr. Sammi’s cocktailbar ben je áltijd welkom

Fluwelen meubels: check. Sfeervolle verlichting: check. Een moderne, industriële look: check. De allerlekkerste en meest originele cocktails: check, check, check. De centrale blikvanger van Mr. Sammi is niet voor niets de cocktail bar, die je direct bij binnenkomst zult spotten. Hier zie je de hele dag onze cocktailshaker aan de slag met het bereiden van zijn signature en classic cocktails.

Ben je op zoek naar een gezellige en unieke cocktailbar in Roermond?

Mr. Sammi is een cocktailbar in Roermond, gevestigd in de voormalige Roermondse elektriciteitscentrale, ECI. Die geschiedenis is nog altijd te zien: industrieel beton en staalconstructies gaan prachtig samen met een kleurrijk interieur. Mr. Sammi is niet zomaar een cocktailbar: de hele dag door is de locatie een ontmoetingsplek voor jong en oud. Het is een heerlijke plek voor een goede brunch in de morgen, een zakelijke lunch in de middag of een romantisch etentje in de avond.

Honger gekregen? Stil je kleine trek met één van de bar bites of geniet van uitgebreid tafelen met meerdere gangen: bij Mr. Sammi geniet je op ieder moment van de dag. Een lunchgerecht eten in de avonduren? Een cocktail drinken bij je breakfast? Het kan gewoon. ‘You’ve got the key to Mr. Sammi’, zeggen we altijd, of kortgezegd: voel je thuis.

Veel meer dan alleen de beste cocktails van Roermond

Je kunt bij Mr. Sammi voor véél meer terecht dan heerlijke cocktails. De prachtige locatie leent zich voor de meest uiteenlopende events. Of je nu samen met je familie een heerlijke verjaardag wil vieren, op zoek bent naar een locatie voor een inspirerende vergadering of samen met je vriendinnen een babyborrel wilt organiseren: Mr. Sammi heeft het decor én de ruimte voor een onvergetelijk evenement. Daarnaast organiseert Mr. Sammi zelf ook de meest uiteenlopende evenementen, waaronder de Mr. Sammi Cocktail Night en het gigantische New Years Eve Festival. Ook heeft Mr. Sammi ervaring met het organiseren van zakelijke evenementen en diners op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Reserveren voor de lekkerste cocktails bij Mr. Sammi in Roermond?

Wil jij zeker zijn van een plekje bij cocktailbar Mr. Sammi? Reserveer dan eenvoudig je plek via ons online reserveringssysteem. Je ziet meteen welke tijdstippen nog beschikbaar zijn.

Kom je met een grote groep? Dat vinden we alleen maar gezellig! Vul wel even het aanvraagformulier voor groepsreserveringen in wanneer je komt met meer dan 10 personen.