Vegetarisch genieten bij Mr. Sammi

Vegetarisch eten in Roermond bij Mr. Sammi!

Wil jij lekker vegetarisch eten in Roermond? Zoek dan niet verder. Bij Mr. Sammi Bistro Bar in Roermond vind je een mooie selectie aan heerlijke vegetarische en vegan gerechten.

Je kent het wel. Je bent op zoek naar een restaurant wat aan al je – vegetarische of vegan – wensen voldoet. Je zoekt op Google en komt een aantal restaurants tegen die zeggen een gevarieerd vegetarisch aanbod te hebben. Bij nader onderzoek kom je erachter dat het toch niet is wat je écht wil. Bij Mr. Sammi Bistro Bar vinden we een vegetarisch en veganistisch aanbod belangrijk. We hebben dan ook een overheerlijke vegetarische en vegan gerechten op de kaart staan.

Dé vegan burger eet je bij Mr. Sammi in Roermond.

Bij Mr. Sammi zijn we dol op vegan burgers. Ze zijn fun, ze zijn messy en ze zitten barstensvol met smaak! Onze versie is een kimchi burger tussen twee zachte helften van een meergranenbol. Afgetopt met ingelegde rode ui, vegan limoenmayonaise, spitskool en little gem sla. Een vegan gerecht om je vingers bij af te likken.

Onze klassieke vegetarische truffelpasta

Liever geen burger? Dan is onze kakelverse huisgemaakte pasta met truffel een smaakvol vegetarisch alternatief. Deze pasta met paddenstoel, courgette, tomaat, pijnboompitten en Parmezaanse kaas is een prachtig vegetarisch gerecht voor een echte truffelliefhebber.
Wist jij trouwens dat de Oude Grieken dachten dat truffels een ‘cadeautje’ van Zeus waren, nadat hij een keer een bliksemschicht afvuurde en die terechtkwam vlak bij een eikenboom? Op de plek van impact zouden de allereerste truffels gegroeid hebben.

De Groentetuin van Mr. Sammi

Als een burger niet helemaal je ding is en je vandaag net even geen zin hebt in onze vegetarische truffelpasta, dan hebben we ook nog onze Mr. Sammi Groentetuin. Dit gerecht is volledig veganistisch! Dit heerlijke vegan gerecht is een polenta van olijf en paprika met baby mais, gegrilde bospeen en aardpeer. Een verrukkelijk gerecht voor de écht groenteliefhebber. Polenta is een van origine Italiaans recept. Oorspronkelijk wordt het gemaakt van gemalen gedroogde mais, maar wij hebben er met olijf een échte Mr. Sammi twist aan gegeven.

Over Mr. Sammi

Mr. Sammi is een stoere bistro-bar in Roermond met een heerlijk aanbod aan vegetarische en veganistische gerechten. We zijn gevestigd in de voormalige Roermondse elektriciteitscentrale, ECI. De vroegere industrie is nog volop aanwezig: beton en staal gaan prachtig samen met onze fluwelen fauteuils, geverfde lampen en houten bistrostoeltjes. Het is een heerlijke plek om uitgebreid te lunchen met koffie of een wijntje en het is ook dé plek om de vegetarische keuken te ontdekken.

Kom jij binnenkort een hapje vegetarisch eten in Roermond bij Mr. Sammi? Reserveer dan je bezoek via onze website!