UIT ETEN GAAN IN ROERMOND. WIE WIL DAT NOU NIET?

Ga jij graag uit eten? Breng dan ook eens een bezoekje aan Roermond. Uit eten gaan in Roermond is een ervaring die je namelijk zéker niet wil missen. Deze stad in het zuiden van Nederland staat bekend om haar pittoreske architectuur, charmante kanalen en levendige sfeer. De culinaire cultuur van de Roermond is daar absoluut geen uitzondering op. Of je nu fan bent van de Franse keuken, de Italiaanse, of als je houdt van Aziatische fusion gerechten, in Roermond vind je zeker een restaurant dat perfect past bij jouw avondje uit.

HEB JIJ AL ZIN IN EEN AVOND UIT ETEN?

Ben jij hongerig naar een perfecte avond uit? Heb je trek om heerlijk te ontspannen en te genieten van ontzettend lekker eten met je familie, vrienden of ander goed gezelschap? Laten we je dan eens voorstellen aan bistrobar Mr. Sammi.

UIT ETEN BIJ MR. SAMMI IN ROERMOND

Mr. Sammi is dé bistro bar in Roermond. In de voormalige elektriciteitscentrale van Roermond ademt Mr. Sammi sfeer. De ECI biedt een strak en industrieel toneel met beton en staal dat prachtig samengaat met een kleurrijk en warm interieur. Het is een heerlijke plek om uit eten te gaan in Roermond en biedt bovendien een menu om je vingers bij af te likken.

WELKE MR. SAMMI CLASSIC KIES JIJ?

Of je nu het allerliefst oesters wegtikt met een goed glas bubbels, helemaal wild wordt van een goed gevulde Poké Bowl, kreeft je enige guilty pleasure is, of wanneer je het allerliefst een flinke burger geserveerd krijgt: als je uit eten gaat bij Mr. Sammi in Roermond behoort het állemaal tot de mogelijkheden. Wij zorgen voor hét ultieme decor met de allerbeste service. Jij kiest vervolgens hoe je jouw avondje uit het allerlekkerste invult.

SAMMI IS ER NIET ALLEEN VOOR EEN AVONDJE UIT

Mr. Sammi is er niet alleen voor mensen die graag uit eten gaan. Ook ’s ochtends staan we graag voor je klaar met een heerlijke espresso of cappuccino. Of tijdens de lunch voor een lekker broodje, of voor de échte cocktailliefhebbers die het liefst pas na etenstijd aanschuiven. Mr. Sammi is er op elk moment van de dag voor al zijn gasten.

Heb je inmiddels honger gekregen? Op onze kaart vind je voor ieder wat wils. Benieuwd naar alle opties? Check de menukaart.