EVENT RUIMTES BIJ MR. SAmmi

Ons stoere, unieke, en industriële pand heeft meerdere ruimtes ter beschikking die zowel los als gezamenlijk geboekt kunnen worden. Ook zijn de ruimtes voorzien van gebruiksvriendelijke techniek en staat ons ervaren keuken- en event-team team klaar om jouw event tot in de details en helemaal naar wens met jou samen te stellen.  

De Popzaal (vanaf 100p)

Het stoere karakter van deze ruimte, in combinatie met de zeer uitgebreide faciliteiten (o.a. perfecte akoestiek, verhoogd podium, barvoorziening, kleedkamers en toiletten bereikbaar vanuit de zaal) geven jouw event juist dat beetje meer. Daarnaast beschikt de popzaal over de meest moderne technische audio-, video- en lichtfaciliteiten, om dat echte discotheek gevoel te creëren. Zo wordt het écht een bruisend feest.1

De Expo

De EXPO-ruimte midden in de ECI is kenmerkend door zijn hoge stalen pilaren. Ondanks zijn rauwe karakter kan er in de EXPO een sfeervolle en uitnodigende sfeer worden neergezet, waarbinnen een evenement georganiseerd kan worden. Van een ontvangst, receptie tot een mega knalfeest: alles is mogelijk in deze toffe ruimte.