Restaurant in roermond aan het water, Mr. Sammi verwelkomt jou!

Op zoek naar een gezellig en lekker restaurant in Roermond aan het water waar je heerlijk kunt genieten? Mr. Sammi’s got you covered! Geniet van een heerlijk verfrissende cocktail, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner op ons sfeervolle terras aan het water! Op het terras van Mr. Sammi geniet je de hele dag door van de zon, is dat even genieten! Verzeker jezelf van een plekje op het terras en reserveer zeker alvast je tafeltje, dan geniet jij deze zomer van een heerlijke terras dag aan het water in Roermond!   

Zomerse lunch bij Mr. Sammi 

Mr.Sammi loves summer! Daarom ben je bij ons 7 dagen per week welkom voor een heerlijke lunch of een goed diner op het terras aan het water. Tot 16.00 uur staat Mr. Sammi voor je klaar met een heerlijke lunch. Ga jij voor een lunchproeverij met de 3 favoriete seizoensgerechten van de chef? Of kies je liever voor een uitgebreide 3-, 4-, 5- of 6-gangen lunch? Onze chefs zijn echte fijnproevers. Zij weten wat lekker is. Wij vertellen je graag wat today’s menu te bieden heeft. Neem daarom alvast een kijkje op de lunchkaart en kom genieten van ons Restaurant aan het water in Roermond!

Dineren bij ons restaurant in Roermond aan het water

Wil jij tot in de late avonduren genieten van de zonnestralen en een smakelijke hap? Ook ‘s avonds kun je op ons terras aan het water terecht voor een verrukkelijk diner. Met ons wisselende menu vind je altijd een gerecht naar wens! Wat dacht je van een heerlijke catch of the day? Of ben jij toch een échte pastalover? Bekijk alvast onze verrassende dinerkaart

Om jou te kunnen verzekeren van een mooie spot op in ons restaurant in Roermond aan het water, adviseren we je om tijdig te reserveren. Enjoy your meal!