Restaurant Mr. Sammi start pop-up traiteur in Roermond

2020 is het jaar van omdenken. Het behoeft geen uitleg dat de corona-crisis het uiterste vergt van veel (horeca-)ondernemers. Creativiteit is geen pré, maar een must. Zo ook voor Michel & Ankie, de ondernemers achter restaurant Mr. Sammi. Om hun gasten tijdens de feestdagen toch de Mr. Sammi-beleving te kunnen bieden, starten ze een unieke pop-up traiteur. Deze is tijdelijk gevestigd in hun restaurant, gelegen in ECI cultuurfabriek in Roermond.

Al direct na de aankondiging van de eerste gedeeltelijke lock-down werd Mr. Sammi gedwongen creatief om te gaan met de geboden mogelijkheden. Zo transformeerden de ondernemers hun restaurant binnen één week om tot afhaal- en bezorgservice Sammi GOGO. In de zomer organiseerden ze kleine sitdown-evenementen op de binnenplaats van ECI cultuurfabriek, om zo de klap van weggevallen zakelijke borrels op te vangen. Maar wat doe je rond de feestdagen, nu de drukste periode van het jaar in het water dreigt te vallen door de maatregelen rondom de corona-crisis? Mr. Sammi Traiteur is daarop het antwoord.

Specialiteiten tijdens de feestdagen

Bij Mr. Sammi Traiteur kunnen gasten heerlijke gerechten en complete menu’s voor de feestdagen afhalen. Op de bestellijst staan alle Kerst-klassiekers: van kreeft tot tonijn, van oesters tot hertenrollade en meer. Ook heerlijke borrelplankjes, gevulde soepen, sauzen en desserts zijn te bestellen. De absolute klapper van het menu is het Kalkoen Feest: een klassieke gevulde en gegaarde kalkoen, bereid naar Amerikaanse traditie.

Bestellen voor 18 december

Bekijk direct het menu via deze link en plaats direct een bestelling. Alle gerechten of componenten zijn door Mr. Sammi voorbereid en dienen enkel nog thuis volgens instructies warm gemaakt te worden. Alle bestellingen kunnen voor 18 december, 19.00 uur geplaatst worden en zijn af te halen op 22 & 23 december tussen 13.00-21.00 uur en op 24 december tussen 10.00-15.00 uur.