Werknemer mr. sammi | werkomgeving

Het belang van een prettige werkomgeving

Een prettige werkomgeving en een plek waar er geluisterd wordt naar jouw wensen en voorkeuren, vinden we belangrijk. Hoe Mr. Sammi daar zorg voor draagt, lees in je in deze blog.

De werkdruk in de horeca en hoe het anders kan

Een horecazaak die de vele facetten van het vak omarmd, gaat meer dan eens samen met een hoge werkdruk. Uit onderzoek blijkt dat werken in de horeca, en dan vooral als kok, een hoop problemen met zich meebrengt. Bijna driekwart van de koks heeft een slaapgebrek, en meer dan helft is bekend met depressiviteitsklachten. Wij denken dat dit ook anders kan en willen voorkomen dat dit soort problemen ontstaan. Mr. Sammi staat voor een prettige werkcultuur waarin we openhartig met elkaar praten en passie keihard aanmoedigen. We werken écht als één team en maken tijd voor elkaar om even een luchtje te scheppen wanneer dat soms nodig is.

Werkomgeving bij Mr. Sammi

Zo krijgt iedere medewerker vaste werktijden en twee aaneengesloten vrije dagen. In de keuken werk je bij Mr. Sammi zelfs vier dagen, waarvan je er vijf krijgt uitbetaald. Dat vinden wij, met het bovenstaande in het achterhoofd, meer dan terecht. Naast functioneringsgesprekken hebben we het over de doelen van ons, maar ook van ons personeel, en maken bespreekbaar waar men heen wil. We maken samen een persoonlijk ontwikkelingsplan om het beste uit iedereen te halen. Niemand wordt gelukkig van alleen maar werken. Privé en zakelijk houden we daarom in balans, omdat dat belangrijk is. En teamuitjes? Dat doen we meer dan vier keer per jaar. Omdat het kan.

Het Sparkle Project

Het afgelopen jaar liepen we, zoals bijna alle horecazaken, tegen een hoop tegenslagen aan in verband met COVID-19. We zagen de noodzaak om de “Sparkle” terug te brengen in het team. Met het opzetten van het Sparkle Project krijgt iedere medewerker de kans om zichzelf te ontwikkelen. Ons team kan met dit project deelnemen aan verschillende (team)sessies zoals cocktailworkshops, een wijnproeverij, kooklessen, verkooptrainingen en allerlei andere leuke sessies. Zo spijkeren we kennis bij én werken we aan een goede dosis teambuilding.

Over Mr. Sammi

Mr. Sammi is een stoere bistro-bar in Roermond. We zijn gevestigd in de voormalige Roermondse elektriciteitscentrale, ECI. De vroegere ECI is nog volop aanwezig: industrieel beton en staal gaan prachtig samen met bordeauxrode fluwelen fauteuils, geverfde lampen en houten bistrostoeltjes.

Het is een heerlijke plek om ‘s ochtends een espresso van Mr. Sammi’s bistro blend te drinken en in de middag te genieten van een heerlijke cappuccino. Tegen de avond verwen je jezelf met een te gekke cocktail van de kaart of laat je je verrassen door onze bartenders! Naast de heerlijke dranken is het mogelijk te genieten van een van de bar bites of gerechten uit de keuken. Van een romantisch etentje tot classy babyshower en van een paasontbijt tot glamoureus avondje uit: Mr. Sammi staat altijd klaar voor zijn gasten.

Lijkt het jou wat om bij Mr. Sammi te werken? De deur staat open! Kijk hier voor onze actuele vacatures.