Fine dining roermond bij Mr. Sammi

Fluwelen meubels: check. Sfeervolle verlichting: check. Een moderne, industriële look: check. De allerlekkerste en meest originele cocktails: check, check, check. De centrale blikvanger van Mr. Sammi is de cocktail bar, die je direct bij binnenkomst kunt spotten. Hier zie je de hele avond onze cocktailshaker aan de slag, met het bereiden van zijn signature en classic cocktails. Als je op zoekt bent naar een fine dining restaurant, dan is Mr. Sammi jouw plek!

Mr. Sammi: sfeervol genieten in Roermond

Mr. Sammi is een sfeervolle bistro-bar in Roermond, gevestigd in de voormalige Roermondse elektriciteitscentrale, ECI. Die geschiedenis is nog altijd te zien: industrieel beton en staalconstructies gaan prachtig samen met een kleurrijk interieur.

Mr. Sammi is niet zomaar een restaurant: de hele dag door is de locatie een ontmoetingsplek voor jong en oud. Het is een heerlijke plek voor een goede kop koffie in de morgen, een zakelijke lunch in de middag of een romantisch etentje in de avond. Stil je kleine trek met één van de bar bites of geniet van uitgebreid tafelen met meerdere gangen: bij Mr. Sammi geniet je op ieder moment van de dag. Een lunchgerecht eten in de avonduren? Een cocktail drinken bij je breakfast? Het kan gewoon. ‘You’ve got the key to Mr. Sammi’, zeggen we altijd, of kortgezegd: voel je thuis.

Hét restaurant van Roermond: Mr. Sammi

Wil jij genieten van het fine dining concept in Roermond? Ben je op zoek naar een cocktailbar of restaurant? Of wil je lekker op stap met je vrienden? Mr. Sammi staat altijd voor je klaar. Onze gezellige bistro-bar is gevestigd in de ECI en ligt op steenworp afstand van het centrum van Roermond. Hier kun je altijd terecht voor de lekkerste gerechten, meest bijzondere cocktails en onvergetelijke evenementen.

Mr. Sammi events

Je kunt bij Mr. Sammi voor véél meer terecht dan een heerlijke lunch, diner of cocktail. De prachtige locatie leent zich voor de meest uiteenlopende events. Of je nu samen met je familie een heerlijke verjaardag wil vieren, op zoek bent naar een locatie voor een inspirerende vergadering of samen met je vriendinnen een babyborrel wilt organiseren: Mr. Sammi heeft het decor én de ruimte voor een onvergetelijk evenement. Daarnaast organiseert Mr. Sammi zelf ook de meest uiteenlopende evenementen, waaronder de Mr. Sammi Cocktail Night en het gigantische New Years Eve Festival. Ook heeft Mr. Sammi ervaring met het organiseren van zakelijke evenementen en diners op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Reserveer hier jouw plek bij Mr. Sammi!