Mr. Sammi events

Mr. Sammi viert graag een feestje en ziet jou liever komen dan gaan! Check onze events voor de komende periode en scoor op tijd je ticket!

Mr. Sammi's Cocktail night

Stel je eens voor: fantastische cocktails, overheerlijke bites en de gezelligste muziek van geweldige DJ’s. Meer heb je niet nodig voor een onvergetelijke avond, toch? Tijdens onze Cocktail Night laat Mr. Sammi zijn voorliefde zien voor heerlijke cocktails. Van de classics tot Mr. Sammi signatures: onze cocktail shakers laten het beste van zichzelf zien zodat jij het lekkerste kunt proeven! Hou onze socials in de gaten voor nieuwe data.

Mr. Sammi's Breakfast

‘Sunday is funday’ at Mr. Sammi’s Breakfast! Iedere zondagochtend vanaf 10 uur kun je genieten van een compleet ontbijt met heel veel lekkers! We beginnen met een frisse Mimosa (met of zonder alcohol) en een kop koffie, thee, espresso of cappuccino. Daarna worden er diverse broodjes geserveerd met een soepje, pancake en bananenbrood. Genieten, toch?

Of hou jij meer van een boozy breakfast? Begin dan gewoon je zondag met een heerlijke cocktail!

Voor de kleintjes is er een speciaal kinderarrangement met zelfs een babyccino en bubbels! Hiervoor moet een apart ticket (reservering) geboekt worden. Als deze onder dezelfde naam wordt gereserveerd, dan zullen wij ervoor zorgen dat iedereen bij elkaar aan tafel zit.