Op z’n Limburgs borrelen in Roermond bij Mr. Sammi!

Op zoek naar een gezellige locatie om te borrelen in hartje Roermond? You’re exactly where you need to be! Mr. Sammi is dé hotspot voor een goede borrel. Met onze sfeervolle locatie aan het water ontdek je een ultieme borrelervaring waarmee je het weekend goed kunt inluiden. Natuurlijk onder het genot van een lekker drankje en hapje! Of je nou kiest voor een verfrissende cocktail of een mousserende wijn. Bij Mr. Sammi ben je voor een goede borrel in Roermond altijd aan het juiste adres. Wine not? 

Iets te vieren?

Mr. Sammi loves to party! Ben jij op zoek naar een ideale borrelplek in Roermond voor jouw speciale gelegenheid? We got you! Mr. Sammi is de ideale hotspot in Roermond voor het organiseren van een goede borrel. Van het vieren van een verjaardag tot een jubileumfeest. Wij hebben alle ingrediënten in huis om te zorgen voor een onvergetelijke tijd voor jou en je gezelschap. Zo hoef jij alleen maar na te denken over welk drankje je hierna gaat bestellen. Waar wacht je nog op? Kom lekker borrelen in Roermond! Let’s celebrate! Vul het aanvraagformulier in. 

Heerlijk borrelen in Roermond aan het water!

Niets is beter dan op het terras te genieten van een heerlijke borrel! Gelegen op een prachtige locatie aan het water is Mr. Sammi is dé spot voor lekkere drankjes en heerlijke hapjes. Of je nu na je werk wilt ontspannen van het zonnetje, of zin hebt in een gezellige borrel met een groot gezelschap, bij Mr. Sammi zit je goed! Laat je verrassen door onze verleidelijke borrelhapjes met een uitgebreide selectie van drankjes. Van verfrissende cocktails en speciaalbieren tot smaakvolle borrelplanken met lokale lekkernijen. Elk hapje en drankje is met liefde samengesteld om jouw terrasdag extra speciaal te maken. Breng de zomerdagen door bij Mr. Sammi en geniet van onze toplocatie om te borrelen in Roermond