Mr. Sammi at home

Mr. Sammi organiseert een compleet verzorgde avond bij jou thuis. Van een chef in de keuken tot bediening aan tafel, van tafellaken tot sfeervolle aankleding, van aperitief cocktails tot fingerfoods en van bijpassende wijnen tot tafelwater.

Voor één avond toveren wij jouw woonkamer om tot de bistro van Mr. Sammi. Voor één avond pakt Mr. Sammi weer het podium en wordt zijn gastvrije en creatieve brein gevoed met de positieve energie van zijn oh-zo-geliefde gasten.

Good to know

WANNEER STAAT DE CHEF VAN MR. SAMMI IN JOUW KEUKEN?

Dit kan elke dag voor lunch of diner. (muv de feestdagen)

HOE LANG IS MR. SAMMI BIJ JE THUIS?

Mr. Sammi zal ongeveer 4 uur bij jou op locatie zijn.

WAAR KOMT MR. SAMMI KOKEN?

Bij jou thuis, mits je binnen 10KM om Roermond woont.

VANAF HOEVEEL PERSONEN KOMT HIJ KOKEN?

Mr. Sammi kookt voor minimaal 4 gasten

KUNNEN DE KIDS GEZELLIG MEE-ETEN?

Dit kan! Geef dit aan in het opmerkingenveld.

SCHENKT MR.SAMMI OOK ALCOHOLVRIJE APERITIEVEN & WIJN?

Natuurlijk! Wanneer dit wenselijk is, geef dit aan in het opmerkingenveld.

WAT MAG JE VAN EEN MR.SAMMI BEZOEK VERWACHTEN?

Wij zijn 1 uur voorafgaand de start van het aperitief bij jou aanwezig en dragen zorg voor een mooi ingedekte tafel voorzien van tafellinnen, linnenservetten, bestek, wijn, -en water glaswerk, bloemetje, sfeervol kaarsje, menukaarten en wanneer wenselijk verzorgen wij muziek met de daarvoor speciaal uitgezochte playlist.

Vervolgens serveren wij de aperitief-cocktails naar keuze, aangevuld met FingerFoods, bestaande uit dun gesneden serranoham, huis- gemarineerde olijven & krokantjes.
Wil jij dit uitbreiden met een plateau overheerlijke oesters? Dat kan!
Optioneel 12 oesters voor €27,50

Na het aperitief schenken wij de eerste glazen bijpassende wijn uit het arrangement. Ook start de chef in de keuken om het heerlijke vier-gangen menu voor jou en jouw gasten op tafel te toveren. Op tafel staat Mr. Sammi- brood, boter, olijfolie en zeezout gepresenteerd. Natuurlijk schenken wij ook tafelwater, zowel plat of bruis, van Marie-Stella.

menu

4-gangen verrassingsmenu van de chef, laat u verrassen door de kookkunsten van het Mr.Sammi- team. Graag vernemen wij voorafgaand ons bezoek of er uitzonderingen, allergieën en/of diëten zijn, natuurlijk houden wij hier met alle liefde rekening mee.

Kaasplateau

Wil jij nog graag een vijfde gang aan het menu toevoegen? Dat kan!

Optioneel kaasplateau met een bijpassend glaasje port €14,75 per persoon.

AFSLUITING

We sluiten de avond af met het presenteren van een flesje huisgemaakte limoncello en smaakvolle bonbons voor bij de koffie of thee. Natuurlijk zorgen wij voor een opgeruimde en schone keuken ook de afvoer van eventueel afval, evenals de afwas nemen wij voor onze rekening.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR EEN MR. SAMMI BELEVING BIJ JE THUIS?

Compleet verzorgde avond voor €89,50 per persoon, all-inn.

NODIG JIJ MR. SAMMI BIJ JOU THUIS UIT?

Vul het onderstaande aanvraagformulier in, dan neemt het team van Mr. Sammi zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen we samen met jou een onvergetelijke Mr. Sammi ervaring bespreken en boeken.

U kunt tot en met Februari reserveren voor Mr. Sammi at Home (muv de feestdagen). Wanneer u een datum heeft afgesproken met ons dat we langskomen en de restaurants mogen in de avond weer open, dan kunt u sowieso op ons rekenen! Dan reserveren wij een tafel bij ons in het restaurant, met hetzelfde arrangement of gewoon a la carte.

Ons personeel heeft zich voorafgaand uw diner getest. 

Heb je nog vragen over Mr. Sammi at home?

Stuur een mail naar events@mr-sammi.nl